Dermalogica


Dermalogica

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Hos Dermalogica finns inga tidskrävande hudvårdsrutiner eller produkter i påkostade förpackningar. Jane skapade en hudvårdsserie som inte innehåller komedogena ingredienser, dvs sådana som täpper till huden och därmed framkallar pormaskar. Produkterna är därför fria från tilltäppande mineraloljor, de innehåller heller inte allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.

 
Dermalogicas terapeuter får hela tiden kontinuerlig uppdatering av det allra senaste inom produktutveckling, ingredienser och behandlingsmetoder.


Hos Dermalogicas hudvårdscenter har du som kund dessutom möjlighet att få en noggrann kartläggning av ditt ansikte. Kombinationen av det senaste inom traditionell hudanalys och de välbeprövade  teknikerna inom kinesisk diagnostik skapar Face Mapping–konceptet. På så sätt kan terapeuten ge dig råd om vilka produkter just din hud behöver. Det betyder att du som kund alltid får en professionell behandling av välutbildade terapeuter då du besöker något av Dermalogicas hudvårdscenter.


Dermalogica har skapat en revolution inom hudvård och används av såväl celebriteter i Hollywood som av professionella inom hudvård.


Dermalogicas hängivenhet inom professionell hudvård återspeglas genom kraftfulla produkter i enkla förpackningar, med tyngdpunkt påhudvårdsutbildning.